Szabályzat – Karácsonyi promóciós játék

Szabályzat

Karácsonyi promóciós játék

Az Ezerötlet Rendezvényszervező Start Szociális Szövetkezet (Szervező) (8646 Balatonfenyves, Úttörő utca 15.) promóciós játékot hirdet saját Facebook oldalán az alábbi részletekkel:

  • A játék elnevezése: Karácsonyi Nyereményjáték
  • A játék időtartama: 2022.12.03.(10:00) – 2022.12.11.(23:59)
  • A játék leírása: a játékban az a Facebook felhasználó vehet részt, aki a promóciós játék Facebook posztja alatt kommentben jelzi a játék időtartama alatt, hogy melyik karácsonyi dísznek örülne a posztban bemutatott termékek közül (A-szarvasos / B-autós / C-hópelyhes). Egy felhasználó több hozzászólással is részt vehet a játékban.
  • Nyertesek száma: 1 nyertes kerül kisorsolásra
  • A sorsolás dátuma: 2022.12.12. (A sorsolás facebook nyereményjáték sorsoló programmal történik.)
  • A nyeremény: 1 db egyedileg, a nyertes által kért névvel elkészített karácsonyi dísz, melyet a felhasználó a nyertes kommenjében megjelölt.
  • A nyeremény átadása: a nyereményt postai úton küldjük el a nyertes számára az általa megadott magyarországi címre.A nyertes nevét a játék Facebook posztja alatt kommentben tesszük közzé, a sorsolást követő 48 órán belül.

A nyertes a nyertes kihirdetését követően 5 napon belül köteles felvenni a szervezővel a kapcsolatot a nyeremény átadásával kapcsolatban. (A szervező is megpróbálja értesíteni Facebook üzenetben a nyertest.) Ha ezen együttműködési kötelezettségének a nyertes nem tesz eleget vagy a megadott határidőn belül nem válaszol a szervező megkeresésére, és így a nyeremény átadása meghiúsul, úgy a szervező a többi résztvevő közül pót nyertest sorsol, akire ugyanazok az átvételi szabályok vonatkoznak, mint a nyertesre.

A Facebook teljeskörűen mentesítve van minden jelentkező vagy résztvevő részéről. A résztvevők elismerik, hogy a promóciót a Facebook nem támogatja, nem hagyja jóvá és nem kezeli, illetve a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz.

A promócióban való részvétel a jelen hivatalos Szabályzat automatikus elfogadását jelenti.

Balatonfenyves, 2022. december 1.